ERVARINGEN VAN ANDEREN 

VEELGESTELDE VRAGEN        

foto tarieven

Praktijkinformatie

Praktijkruimte
Praktijk Metafoor heeft een praktijkruimte aan huis, aan de Timmermeesterslaan 4 in Zwolle.
De praktijkruimte bevindt zich op de 2e verdieping. De praktijk is goed bereikbaar zowel met de auto als met de fiets. Er is in de buurt voldoende gratis parkeermogelijkheid. Ook met OV is de praktijk goed bereikbaar. De dichtst bijzijnde bushalte (Nieuwe Deventerweg) is 4 minuten lopen.

Tarieven
Intakegesprek (90 minuten): € 110
Vervolg consult (75 minuten): € 96,50
Losse coachgesprekken of losse sessies ontspanningsvisualisaties (60 minuten): € 76,50
Sessies via videobellen of Skype (60 minuten): € 76,50
Telefonisch consult: € 20 per kwartier (excl. 21% btw), Hierbij rond ik af op hele kwartieren. Een telefonisch consult duur maximaal 45 minuten. 

Praktijk Metafoor biedt de mogelijkheid om op dinsdag of donderdag ook in de avond een consult af te spreken. Wil je hiervan gebruik maken? Ik reken dan € 10 extra per sessie.

Vertrouwelijkheid
De begeleiding die ik bied is strikt vertrouwelijk. Alles wat er in de sessies besproken wordt valt onder beroepsgeheim. Informatie wordt alleen aan anderen verstrekt als jij daar toestemming voor geeft (huisarts of andere behandelaar). Dit is vaak na afronding van een traject bij mij of ter overdracht. Ook wanneer een therapie traject wordt vergoed door bijvoorbeeld een werkgever, dan wordt er geen vertrouwelijke informatie gedeeld zonder jouw uitdrukkelijke toestemming.Lees hier mijn praktijkvoorwaarden en hoe ik met privacygevoelige informatie omga.

Vergoeding
Mijn sessies worden (deels) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Tot welk bedrag de sessies vergoed worden hangt af van het  aanvullende pakket wat jij hebt gekozen. Je kunt het beste even bij jouw verzekering navragen wat dit voor jou inhoudt. Vaak is dit € 45 per dag tot een bepaald maximum. Via https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/hypnotherapie kun je een indicatie krijgen van wat jouw zorgverzekering vergoed.  Voor de zekerheid kun je het altijd even navragen bij jouw zorgverzekering.

Betaling en annulering van een afspraak
De sessies worden na afloop afgerekend. Ik stuur je dan een betaallink zodat je (via beveiligde bankomgeving) heel makkelijk kan betalen. Je ontvangt de factuur per de mail zodat je die kan indienen bij je zorgverzekering. Afspraken kunnen tot 24 uur van de voren kosteloos worden gewijzigd of geannuleerd. Als afspraken binnen 24 uur voor aanvang worden afgezegd moet ik de gereserveerde tijd volledig aan je in rekening brengen.

Sessies via Skype of videobellen

In bepaalde gevallen zijn sessies via Skype of via videobellen even effectief als sessies hier in de praktijk.
Voor mensen die wat verder weg wonen of als het gewoon een keer zo uitkomt is dit een alternatief wat ik graag wil bieden. Voordeel is dat je geen tijd of geld kwijt bent aan reiskosten.
Alles wat jij nodig hebt is een goede internetverbinding, een laptop, tablet of telefoon en misschien een koptelefoontje.  Ook is het fijn als je een ruimte hebt waar je ongestoord ontspannen kan zitten of liggen terwijl we via beeld en geluid contact hebben. Enige ervaring met hypnotherapie en trance is fijn maar niet noodzakelijk.

Mogelijkheid gratis oriënterend gesprek
Praktijk Metafoor biedt de mogelijkheid om elke 1e woensdagochtend in de maand langs te komen voor een orriëntend gesprek. In een gesprek van 30 minuten kun je dan je klachten met mij bespreken om de horen wat hypnotherapie jou zou kunnen bieden.  Aanmelden hiervoor graag via de mail: iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.