ERVARINGEN VAN ANDEREN 

VEELGESTELDE VRAGEN        AFSPRAAK MAKEN                   

foto tarieven

Praktijkinformatie

Praktijkruimte
Praktijk Metafoor heeft een praktijkruimte aan huis, aan de Timmermeesterslaan 4 in Zwolle.
De praktijkruimte bevindt zich op de 2e verdieping. De praktijk is goed bereikbaar zowel met de auto als met de fiets. Er is in de buurt voldoende gratis parkeermogelijkheid. Ook met OV is de praktijk goed bereikbaar. De dichtst bijzijnde bushalte (Nieuwe Deventerweg) is 4 minuten lopen.

Op de donderdagochtend  (vanaf 27 juli 2020 op de maandagmiddag) worden de sessies gehouden in de binnenstad van Zwolle in de praktijkruimte van praktijk 'Sta in je Kracht' aan de Bloemendalstaat 7. Deze locatie ligt op 10 minuten lopen vanaf het NS station en voor parkeren zijn er op 5 minuten loopafstand een parkeergarages waar je de auto neer kan zetten. 

De ruimte aan de Bloemendalstraat is uitermate geschikt voor creatieve werkvormen, ruimtelijk werken en  slaapconsulten of om gewoon eens kennis te komen maken.

CORONA UPDATE: De praktijk is weer open voor live sessies. Daarbij hou ik me aan de richtlijnen van het RIVM en de koepelorganisatie RBCZ. Dit betekent dat sessies in vaste tijdsblokken gepland worden met een half uur tussen de verschillende afspraken zodat de nodige hygiëne maatregelen getroffen kunnen worden. Naast live sessies blijven sessies via videobellen mogelijk. 

Tarieven

Intakegesprek (90 minuten): € 96,50
Vervolg consult (75 minuten): € 96,50

Telefonisch overleg: € 20 per kwartier (excl. 21% btw), Hierbij rond ik af op hele kwartieren. Een telefonisch consult duur maximaal 45 minuten. 

***Per 1 januari 2021worden de tarieven weer geindexeerd.

Een regulier consult duurt 75 minuten. 

Vertrouwelijkheid
De begeleiding die ik bied is strikt vertrouwelijk. Alles wat er in de sessies besproken wordt valt onder beroepsgeheim. Informatie wordt alleen aan anderen verstrekt als jij daar toestemming voor geeft (huisarts of andere behandelaar). Dit is vaak na afronding van een traject bij mij of ter overdracht. Ook wanneer een therapie traject wordt vergoed door bijvoorbeeld een werkgever, dan wordt er geen vertrouwelijke informatie gedeeld zonder jouw uitdrukkelijke toestemming.Lees hier mijn praktijkvoorwaarden en hoe ik met privacygevoelige informatie omga.

Vergoeding
Mijn sessies worden (deels) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Tot welk bedrag de sessies vergoed worden hangt af van het  aanvullende pakket wat jij hebt gekozen. Je kunt het beste even bij jouw verzekering navragen wat dit voor jou inhoudt. Vaak is dit € 45 per dag tot een bepaald maximum. Via https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/hypnotherapie kun je een indicatie krijgen van wat jouw zorgverzekering vergoed.  Voor de zekerheid kun je het altijd even navragen bij jouw zorgverzekering.

Betaling en annulering van een afspraak
De sessies worden na afloop afgerekend. Ik stuur je dan een betaallink zodat je (via beveiligde bankomgeving) heel makkelijk kan betalen. Je ontvangt de factuur per de mail zodat je die kan indienen bij je zorgverzekering. Afspraken kunnen tot 24 uur van de voren kosteloos worden gewijzigd of geannuleerd. Als afspraken binnen 24 uur voor aanvang worden afgezegd moet ik de gereserveerde tijd volledig aan je in rekening brengen.

Sessies via Skype of videobellen

Sessies via Skype of via videobellen blijken even effectief als sessies hier in de praktijk.
Voor mensen die wat verder weg wonen of als het gewoon een keer zo uitkomt is dit een alternatief wat ik graag wil blijven bieden. Voordeel is dat je geen tijd of geld kwijt bent aan reiskosten.
Alles wat jij nodig hebt is een goede internetverbinding, een laptop, tablet of telefoon en misschien een koptelefoontje.  Ook is het fijn als je een ruimte hebt waar je ongestoord ontspannen kan zitten of liggen terwijl we via beeld en geluid contact hebben. Enige ervaring met hypnotherapie en trance is fijn maar niet noodzakelijk.

Gratis oriënterend gesprek
Praktijk Metafoor biedt de mogelijkheid om elke 1e woensdagochtend in de maand langs te komen voor een orriëntend gesprek. In een gesprek van 30 minuten kun je dan je klachten met mij bespreken om de horen wat hypnotherapie jou zou kunnen bieden.  Aanmelden hiervoor graag via de mail: iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.