ERVARINGEN VAN ANDEREN 

VEELGESTELDE VRAGEN        

foto tarieven

Praktijkinformatie

Praktijkruimte
Praktijk Metafoor heeft een praktijkruimte aan huis, aan de Timmermeesterslaan 4 in Zwolle.
De praktijkruimte bevindt zich op de 2e verdieping. De praktijk is goed bereikbaar zowel met de auto als met de fiets. Er is in de buurt voldoende gratis parkeermogelijkheid. Ook met OV is de praktijk goed bereikbaar. De dichtst bijzijnde bushalte (Nieuwe Deventerweg) is 4 minuten lopen.

Eén dag in de week (dinsdag) wordt praktijk gehouden in Wapenveld in de praktijkruimte van Centrum Buitengewoon. Centrum Buitengewoon is gevestigd aan de Wildekampseweg 82a in Wapenveld.
Ook deze locatie is goed bereikbaar per auto of per OV fiets vanaf station Wezep. De dichtst bijzijnde bushalte is die aan de Nachtegaalweg. Dit is 11 minuten lopen naar de Wildekampseweg 82a.

Sessies via Skype of videobellen
In bepaalde gevallen zijn sessies via Skype of via videobellen even effectief als sessies hier in de praktijk.
Voor mensen die wat verder weg wonen of als het gewoon een keer zo uitkomt is dit een alternatief wat ik graag wil bieden. Voordeel is dat je geen tijd of geld kwijt bent aan reiskosten.
Alles wat jij nodig hebt is een goede internetverbinding, een laptop, tablet of telefoon en misschien een koptelefoontje.  Ook is het fijn als je een ruimte hebt waar je ongestoord ontspannen kan zitten of liggen terwijl we via beeld en geluid contact hebben. Enige ervaring met hypnotherapie en trance is fijn maar niet noodzakelijk.

Tarieven
De kosten voor een intakegesprek bedragen  € 110,00 (90 minuten)
De kosten voor een consult bedragen € 95,00 (75 -90 minuten).
Losse coachgesprekken of losse sessies ontspanningsvisualisatie kunnen ook, deze kosten € 60,00 (60 minuten).
Praktijk Metafoor biedt de mogelijkheid om ook in de avond uren  een consult af te spreken. Wil je hiervan gebruik maken dan geldt een toeslag van € 10,00 bovenop het normale tarief.

Mijn programma om jou te begeleiden naar een betere slaap kost € 425,00. Dit programma beslaat 5 afspraken inclusief visualisaties voor thuis.

Sessies via videobellen of Skype kosten € 75,00 per uur.
Telefonisch consult: € 20,00 per kwartier (excl. 21% btw), Hierbij rond ik af op hele kwartieren. Een telefonisch consult duur maximaal 45 minuten.
Sessies bij jou thuis: Voor sessies aan huis reken ik mijn reistijd mee in de sessieprijs. Ik reken af op basis van een uurtarief van € 70,00. Vertrekpunt is of postcode 8014EL of 8191 BW.

Vertrouwelijkheid
De begeleiding die ik bied is strikt vertrouwelijk. Alles wat er in de sessies besproken wordt valt onder beroepsgeheim. Informatie wordt alleen aan anderen verstrekt als jij daar toestemming voor geeft (huisarts of andere behandelaar). Dit is vaak na afronding van een traject bij mij of ter overdracht. Ook wanneer een therapie traject wordt vergoed door bijvoorbeeld een werkgever, dan wordt er geen vertrouwelijke informatie gedeeld zonder jouw uitdrukkelijke toestemming.Lees hier mijn praktijkvoorwaarden en hoe ik met privacygevoelige informatie omga.

Vergoeding
Mijn sessies worden (deels) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Tot welk bedrag de sessies vergoed worden hangt af van het  aanvullende pakket wat jij hebt gekozen. Je kunt het beste even bij jouw verzekering navragen wat dit voor jou inhoudt. Vaak is dit € 45,00 per dag tot een bepaald maximum. Via https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/hypnotherapie kun je een indicatie krijgen van wat jouw zorgverzekering vergoed.  Voor de zekerheid kun je het altijd even navragen bij jouw zorgverzekering.

Betaling en annulering van een afspraak
De sessies worden na afloop afgerekend. Ik stuur je dan een betaallink zodat je (via beveiligde bankomgeving) heel makkelijk kan betalen. Je ontvangt de factuur per de mail zodat je die kan indienen bij je zorgverzekering. Afspraken kunnen tot 24 uur van de voren kosteloos worden gewijzigd of geannuleerd. Als afspraken later worden afgezegd moet ik de gereserveerde tijd volledig aan je in rekening brengen.

Mogelijkheid gratis oriënterend gesprek
Vanaf september 2019 biedt Praktijk Metafoor de mogelijkheid om elke 1e woensdagochtend  ( in november op 1e donderdag) in de maand langs te komen voor een orriëntend gesprek. In een gesprek van 30 minuten kun je dan je klachten met mij bespreken om de horen wat hypnotherapie jou zou kunnen bieden.  Aanmelden hiervoor graag via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.