ERVARINGEN VAN ANDEREN 

VEELGESTELDE VRAGEN        AFSPRAAK MAKEN                   

foto overig

Ontspanning

In hele stressvolle perioden kan het fijn zijn om af en toe eens een moment voor jezelf te hebben.
In de ontspanningstherapie die ik heb ontwikkeld krijg jij de mogelijkheid om in een uur tijd tot hele diepe ontspanning te komen  en even los te komen van de dagelijkse hectiek. Ik koppel ontspannings- en hypnotherapeutische technieken aan steeds weer andere visualisaties zodat jij in dat uur ook echt een beleving kan hebben.

Resultaat is dat je na dat uur, diep ontspannen en mogelijk met wat meer kennis over jezelf of met een goed gevoel naar huis gaat.
Ontspanningstherapie bestaat uit een serie van 5 behandelsessies van 60 minuten.
De sessies zij bedoeld om jou een heel diep gevoel van ontspanning te geven en je tegelijkertijd de kans te geven los te komen van de dagelijkse drukte. Zie ze als een oplaadmomentje. De een gaat sporten, de ander gaat naar yoga of naar mindfulness.

Zo kun je ook ontspanningstherapie zien, alleen wordt dit individueel gegeven. Dus ideaal als je er niet van houdt om iets in een groep te moeten doen.
 
De sessie zijn vooral fijn in periodes dat jij voelt dat eigenlijk alleen maar aan het doorhollen bent. En om te voorkomen dat je dat doet plan je wekelijks een uurtje ontspanning in. Ontspanningstherapie kan ook ondersteunend zijn in periodes dat je minder goed slaapt.
 
Ervaring leert dat deze sessies als heel prettig en rustgevend werden ervaren door de deelnemers die mee deden aan het slaaptraject in het kader van mijn afstuderen aan Academie Hypnos in Bussum.
 
NB: mocht je een opname van de sessie mee naar huis willen zodat je thuis ook nog eens deze oefeningen kan naluisteren, geeft het gewoon aan voor de sessie. dan hou ik er in de opbouw van de sessie rekening mee dat je hem thuis ook moet kunnen gebruiken.